Tips om vermoeidheid op te lossen

Tips om vermoeidheid op te lossen

Hoe werkt de Energy Pill? Ontdek de 5 grootste voordelen en onze ervaringen! 

 

De Energy Pill is een supplement dat, zoals de naam al zegt, jou op een effectieve manier zal voorzien van meer energie. We hebben allemaal wel eens last van periodes waarin we ons wat laag in energie voelen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan vermoeidheid, tekort aan vitaminen, een ongezond leefpatroon of een ingrijpende gebeurtenis in het leven.

 

Het is van belang dat je gaat kijken waar het gevoel van lage energie vandaan komt, zodat je dit bij de kern aan kunt pakken. De Energie Pill is geen vervanger van een gezonde leefstijl, maar kan je wel enorm goed ondersteunen bij het vinden van de juiste balans en een energieker gevoel. Lees verder voor de 5 grootste voordelen van de Energie Pill en onze ervaringen.

 

Inhoudsopgave:

 • #1 Meer energie
  - Meer energie door vitamine D
  - Meer energie door vitamine C
 • #2 Productiever de dag door
  - Meer energie op werk
  - Meer energie in de avond
 • #3 Een beter begin van je dag
  - Meer energie in de ochtend
 • #4 Verbeterde Focus en Concentratie
 • #5 Meer energie zonder suiker
 • Is de Energie Pill veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap?
 • Energie Pill ervaringen
  - Ervaringen met de Energie Pill als moeder
  - Meer energie om te leren
 • Is de Energie Pill ook voor mannen?
 • Conclusie

 

Meer energie

Zoals de naam al aangeeft, zorgt de Energie Pill voor meer energie. De pil is voorzien van een aantal belangrijke grondstoffen die er op een natuurlijke manier voor zullen zorgen dat jij je meer energieker zult gaan voelen. De Energie Pill is voorzien van de volgende grondstoffen:

 • Beta Analine
 • Cafeïne
 • Ijzer
 • Vitamine D3 (vegan)
 • Vitamine C

 

Meer energie door vitamine D 

Een tekort aan vitamine D kan een potentiele oorzaak zijn van vermoeidheid en een gebrek aan energie. Ook slaapproblemen en een verminderde weerstand kunnen de gevolgen zijn van een tekort aan dit vitamine.

 

Op natuurlijke wijze kun je het beste vitamine D aanmaken door direct zonlicht op de huid te laten komen. Helaas hebben we niet de luxe dat we iedere dag zonnestralen mogen ontvangen, daarom kan het verstandig zijn om jouw vitamine D aan te vullen. Dit zal ervoor zorgen dat je je energieker voelt, beter gaat slapen en een betere weerstand krijgt.

 

Meer energie door vitamine C

Vitamine C geeft een boost aan je energie door het niveau van carnitine (het aminozuur dat verantwoordelijk is om vetten af te breken en om te zetten in energie) te vermeerderen. Ondertussen versterkt het ook de dopamine in je zenuwstelsel en steunt het de bijnieren zodat je meer energie hebt.

 

Naast deze eigenschappen zorgt vitamine C er ook voor dat jouw immuunsysteem wordt versterkt. Door een sterk immuunsysteem zal jij fit en energiek blijven en niet zomaar beïnvloedt raken door een verkoudheid. Je kunt dit vitamine via verschillende fruit en groente soorten binnenkrijgen, maar het lichaam lost vaak te veel vitamine C op en scheidt het weer uit. Een beetje extra voor een energie boost kan dus zeker geen kwaad.

 

Productiever de dag door 

Al met al zorgt de Energie Pill er dus voor dat jij meer energie zal krijgen. Hierdoor kun je veel productiever de dag doorkomen. Je krijgt meer focus en gaat werkzaamheden effectiever uitvoeren. Hierdoor krijgt je opeens alles af waar je al maanden achteraanloopt.

 

Meer energie op werk 

Merk jij dat je snel inkakt op het werk? Je krijgt niets af en komt extreem vermoeid thuis. Dit kan 2 redenen hebben. Je hebt een laag energieniveau, of de werkplek pas niet bij jou. Als je een baan hebt die niet bij jou past is de kans groot dat je er geen energie van krijgt en met tegenzin naar het werk gaat. Dit is een probleem waar geen enkel supplement je mee kan helpen.

 

Wat de Energie Pill wel voor je kan doen is meer energie geven op dagelijkse basis. Dit is energie die voortkomt uit een aanvulling van de nodige grondstoffen en zal ervoor zorgen dat jij productiever bent op de werkvloer en meer gedaan krijgt. Dit zal een positieve wisselwerking teweegbrengen omdat jouw collega’s en werkgever ook verschil zullen merken en jou hiervoor zullen belonen.

 

Meer energie in de avond 

Vaak raakt ons energielevel een beetje op in de loop van de avond. We kakken in en voelen ons moe en futloos van de drukke dag. Omdat de Energie Pill de nodige grondstoffen voor energie goed aan vult, ga je merken dat je ook in de avond meer energie krijgt. Hierdoor kun je de gehele dag productiever zijn. In plaats van hangen voor de tv in de avond, maak je nu misschien nog wel even de keuken schoon of vouw je een wasje op!

 

Een beter begin van je dag 

De werking van de Energie Pill staat erom bekend dat je meer energie ervaart in de ochtend. Dit komt omdat een betere slaap wordt gestimuleerd waardoor je uitgerust de dag begint. Zo start je de ochtend goed en dit zal je meenemen in de rest van de dag. Een goed begin is het halve werk.

 

Meer energie in de ochtend

Door de verbetering van jouw slaap zal de Energie Pill ervoor zorgen dat je meer energie gaat ervaren in de ochtend. Natuurlijk heeft dit ook te maken met de aanvulling van de grondstoffen. Als jij jouw dag goed begint met veel energie, ga je niet chagrijnig aankomen op het werk, waardoor je andere mensen aan gaat steken met jouw punitiviteit. Deze positieve houding zorgt ervoor dat jouw omgeving en humeur je energieker laat voelen en een algehele verbetering van de energie in jouw leven zal manifesteren.

 

Verbeterde focus en concentratie

De Energie Pill gaat ervoor zorgen dat jouw slaap aanzienlijk verbeterd en dat jouw lichaam niet zo hard hoeft te werken om energie te halen uit de verbranding van koolhydraten en vetten. Dit proces zorgt ervoor dat jij meer energie overhoudt voor je focus en concentratie. Je bent meer uitgerust en kunt je richten op de dingen die echt belangrijk zijn. Hierdoor zal je merken dat je dagen langer worden, je meer uit je dagen kunt halen en productiever zal zijn.

 

Meer energie zonder suiker

Het allergrootste voordeel aan de Energie Pill is dat je veel energie gaat krijgen, zonder hier suiker voor nodig te hebben. We weten allemaal wel dat je van suiker een ‘piek’ krijgt in je energielevel. Het nadeel hiervan is dat deze piek nog harder in zakt dan hij omhoogging. De Energie Pill zal ervoor zorgen dat jij meer energie krijgt, zonder suiker toe te voegen. Hierdoor krijg je een stabiele energie toevoer die niet afhankelijk is van pieken in jouw bloedsuiker!

 

Is de Energie Pill veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap? 

Omdat de Energie Pill alleen maar bestaat uit natuurlijke bouwstoffen die ons lichaam van nature ook aanmaakt, kan de Energie Pill geen kwaad tijdens de zwangerschap. Veel zwangere vrouwen ervaren meer vermoeidheid, wat normaal is gezien het lichaam 24 uur per dag aan het werk is om een baby’tje te maken. Het is daarom wel belangrijk dat je naar het lichaam luistert en meer rust neemt dan je normaal zou doen.

 

Wel kan de Energie Pill je helpen om je fitter en energieker te voelen tijdens de zwangerschap. Overleg wel altijd even met je verloskundige voordat je start met het nemen van supplementen of andere medicatie. In combinatie met jouw persoonlijke situatie en ander medicijngebruik is het altijd van belang om dit even te overleggen uit voorzorg voor de baby.

 

Energie Pill ervaringen

Als je geïnteresseerd bent in de Energie Pill is het fijn om te weten wat de ervaringen van anderen zijn. Wekt het echt? Hoelang duurt het voordat je effecten ervaart en op welke gebieden biedt de pil voor of nadelen. Wij gaan jou onze ervaringen vertellen.

 

Ervaringen met de energie Pill als moeder 

Als moeder van 1 puberdochter en een jonge zoon kan het leven wel eens hectisch en druk zijn. Overdag werken, na het werk boodschappen doen en dan direct je zoon ophalen van school, om als je thuiskomt nog een maaltijd voor het gezin te bereiden. Dag in dag uit rennen en vliegen, we kennen het allemaal wel. Uiteindelijk krijg je het gevoel dat je geen energie meer hebt en deze ook niet meer wordt aangevuld.

 

Daarom besloot ik de energie pill zelf eens te proberen met hele fijne resultaten. De eerste paar dagen merkte ik eigenlijk niet zoveel verschil, pas op dag 3 begon ik het gevoel te krijgen dat ik meer energie had. Ik voelde me opeens niet zo moe toen ik thuiskwam en had zin om nog even een boodschapje te doen. Ik merkte ook dat mijn nachten veel beter verliepen en ik heerlijk door kon slapen.

 

Door de betere nachten werd ik erg uitgerust wakker waardoor mijn dag op een fijne manier van start ging. Ik merkte een geleidelijk energieniveau zonder dat ik het gevoel kreeg om even een dutje te gaan doen. Ik heb het idee dat ik met het gebruik van de energie pill veel meer gedaan krijg waardoor ik in de avond ook de rust heb om even een serie te kijken op de bank.

 

Meer energie om te leren

Mijn dochter merkte op dat ik energieker en vrolijker was en vroeg mij hoe dit kwam. Ze dacht dat ik een nieuwe liefde had, maar niets is minder waar. Ik vertelde mijn dochter over de energie pill en ze raakte erg enthousiast. Ze legde uit dat ze altijd erg moe is na een lange schooldag en vertelde dat ze vaak geen puf meer heeft om te studeren.

 

Omdat de energie pill ook goed blijkt te zijn voor focus en concentratie leek het ons een goed idee om eens te kijken of mijn dochter hier baadt bij zou hebben. Er kwam een toets week aan waar ze er zenuwachtig voor was dus dit was het ideale moment.

 

Mijn dochter geeft aan dat ze overduidelijk meer energie had om te leren en ook minder snel afgeleid raakte. Ze kon wel 1,5 uur achter elkaar leren zonder afleiding, normaal was dit maar 45 minuten ongeveer. Ze is erg blij met het resultaat en wilt deze methode graag toe blijven passen tijdens spannende tentamen weken of belangrijke toetsen.

 

Is de Energie Pill ook voor mannen? 

Ook voor mannen is de Energie Pill meer dan geschikt. De grondstoffen die worden aangevuld zijn voor mannen net zo effectief als voor de vrouw en zullen ervoor zorgen dat de man zich energieker en meer gefocust zal voelen. Veel mannen passen het product toe wanneer ze drukke weken op het werk ervaren of de nachtrust wat minder goed is.

 

Omdat de Energie Pill een goede nachtrust stimuleert zorgt hij voor een positieve spiraal waarin je beter gaat slapen, energieker wakker wordt en ook meer energie aanmaakt door de vitamines die worden aangevuld. Het is een win win situatie die jou een flinke boost kan geven wanneer je deze nodig hebt.

 

Conclusie 

Gezien de ervaringen en de onderbouwde werking van de Energie Pill raden wij dit supplement sterk aan. Het zit vol met natuurlijke grondstoffen die we biologisch gezien toch al in ons lichaam hebben. Wanneer deze stoffen worden aangevuld zullen we ons energieker voelen en krijgen we meer voor elkaar op een dag.

 

De Energie Pill is dus een deugdelijk product met natuurlijke stoffen die geen kwaad kunnen voor ons lichaam. Het kan dus ook geen kwaad om het eens te proberen en de positieve effecten zelf te ervaren!

 

Voordelen:                                                                Nadelen:

 • Meer energie op dagelijkse basis             - Geen oplossing maar een hulpmiddel
 • Meer focus en concentratie voor meer energie
 • Een goed begin van de dag
 • Productiever de dag door
 • Verbeterde Nachtrust
 • Natuurlijk supplement
 • Niet schadelijk voor het lichaam

Oudere post

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd